Miljön i fokus

 

Idag när man ska inreda eller dekorera sitt hem så har miljön fått en allt större plats både vad gäller att renovera och återanvända gamla möbler och saker men även i det fall då man lyfter in mer av miljön in i huset eller lägenheten.

Inred med miljön

Man kan säga att det finns två varianter när man väljer att använda sig av miljön när man inreder. Antingen inreder man med tanke på miljön eller så plockar man in saker utifrån som förstärker utemiljön inomhus. Många inredningstips finns att hitta på olika sajter och bloggar. Det är populärt att göra olika inredningsalbum som man sedan lägger upp på nätet och där kan man hitta massor av tips och idéer.

 

Köp begagnat

Möbler och andra saker kan man hitta på olika köp och sälj sidor, på loppisar och på second hand. Måla om dem i din egen tycke och smak och få en inredning som inte liknar någon annans. Förstärk sedan med ljussättning och med textiler. Använd plädar, kuddar, gardiner och dukar föra att få fram den stil och färg du vill ha i ditt rum. Dekorera med grenar, grönska och kvistar utifrån eller skapa olika saker av drivved och stenar för att få in naturen och miljön utifrån.