Ljussätt din trädgård

Hemmets oas är ofta trädgården och för att skapa en riktigt mysig atmosfär så ska man se till att inreda även denna med rätt belysning. Här gäller det att hitta allt från att belysa gångar och stigar så de blir inbjudande till att dekorera sitt uterum på rätt sätt.

Att se till att det finns belysning i sitt uterum är nog något de flesta tänkt på och här kan man välja på allt mellan levande ljus till snygga solcellslampor om man inte har tillgång till ström i exempelvis ett växthus. Här kommer solen åt att ladda lamporna på dagen så det är ett ekonomiskt och bra alternativ. Även vissa områden i trädgården där solen ligger på kan pyntas med olika modeller av solcellslampor och de startar automatiskt så fort skymningen kryper på vilket också blir väldigt praktiskt.

För att belysa husfasad och framför allt husnummer så att gästerna hittar till dig så finns det många mysiga fasadlampor att välja på. Man ska också komma ihåg vikten av att husnumret syns om olyckan skulle vara framme och räddningstjänsten behöver hitta rätt hus. Lyktstolpar i olika modeller pryder alltid en uppfart och trädgård och även här finns det många modeller att välja mellan. Allt från gammaldags utformade i smide till mer stilrena modeller.