Inred med foton

Tavlor med foton

Att sätta en egen prägel på sin inredning är nästan det roligaste och vad är väl mer personligt än att inreda med egna foton? Foton symboliserar i många fall livet och våra bästa minnen. Att hänga upp foton som får dig att minnas något härligt är underbart. Dessutom är det snyggt. Om du inte själv fotar eller vill hänga upp bilder på familjen eller vännerna kan du köpa färdig fotokonst. Detta är något som blivit väldigt populärt. Det finns mängder av kända fotografer som tar fantastiska bilder på allt från djur och människor till arkitektur, landskap och mycket mer.

En personlig touch

Det finns flera sätt att inreda med foton. Du kan exempelvis hänga upp lösa fotografier med klädnypor på ett jutesnöre eller sätta upp inramade fotografier. Inramade fotografier ger en stilren och samtidigt personlig touch i inredningen. Att beställa inramning är smart eftersom det blir mycket snyggare gjort än om du köper en billig ram och sedan ramar in själv. Hos Bgafotobutik.se kan du framkalla dina foton i olika storlekar, du kan också välja bland flera storlekar och utseende på ramar till dina förstoringar. Allt på samma ställe helt enkelt, mycket praktiskt.

Mixa eller matcha

När du inreder med foton kan du göra lite som du själv vill. Om du vill ha en kreativ och färgstark inredning kan det vara kul att sätta upp foton i olika ramar och dessutom lite huller om buller. För dig som hellre vill ha en mer ordnad inredning kan det bli snyggast med exempelvis svarta eller vita ramar och foton i en och samma serie. Det bästa är att prova sig fram för att se vad du gillar. Kolla gärna på olika inspirationsbilder för att få en känsla för vilken inredning du gillar när det kommer till foton.