Presenttips till mamma

Oavsett om det är mors dag, födelsedag, jul eller om du bara vill ge din mamma en present så finns det flera olika saker som är bra tips att ge till just en mamma. Du som dotter eller son känner nog din mamma allra bäst och har säkert redan ett par saker du redan vet att hon önskar sig. Men här kommer ett par tips som du själv kanske inte tänkt på.

Blå present

En prenumeration på DN är bra till de mödrar som vill hålla sig uppdaterade om vad som händer i Sverige och i världen. De allra flesta läser redan den lokala morgontidningen, då kan en prenumeration på en rikstäckande tidning vara välkommen.

Har du inte så mycket pengar att lägga för tillfället så är hemmagjorda presentkort alltid uppskattade och du kan fritt skriva vad just du vill ge din mamma. Kanske en städning som du utför åt henne, eller ett presentkort på en hemlagad middag? Bara din fantasi sätter gränser.

Har din mamma någon hobby? Då är det bra att satsa på saker som har med det att göra. Kanske hon tycker om att måla, då är nya färger eller en målarduk en bra idé. Gillar hon att pyssla i trädgården, så är det inte fel med snygga designade kläder som är anpassade till trädgårdsarbete. Det hittar du här. Köp till några frösorter och fina trädgårdsredskap så har du en present som säkerligen blir mycket uppskattad.

Är din mamma aktiv, kanske sportar eller har en hund hon är ute och går med? Då kan du satsa på presenter som har med det att göra. Kläder går alltid åt, särskilt sådana man har när man tränar eller är utomhus. Presentkort på hundvakt är också det ofta uppskattat till den som äger en eller flera hundar. På så sätt kan hon komma iväg på en kortare resa och veta att hunden är i tryggt förvar hos dig.