Köp billiga presenter på nätet

Om du har ont om pengar kan det vara bra att veta att det går att köpa billiga presenter på nätet. Att fynda har aldrig varit lättare och det är lite av en sport även för den som inte har det dåligt ställt ekonomiskt.

För att underlätta, oavsett om du vet vad du ska köpa eller bara letar efter idéer, kan du använda dig av sidor med olika reor samlade på ett och samma ställe. Där har man förenklat fyndletandet och gjort det möjligt att välja bland olika metoder för att hitta det du vill ha. Till exempel kan du välja bland olika kategorier, varumärken eller använda deras sökmotor för att hitta just det du är ute efter.

REA

Googla

Om du inte vet vad du är ute efter är Google ett bra sätt att få idéer. I princip allt är möjligt att söka efter. Sökningen ”billiga presenter” ger dig en hel del att välja på.

Annonser

För dig som gärna köper begagnat finns det ett antal sidor att välja på. En del är vanliga annonssidor där du ofta kan välja hur mycket varan som mest får kosta. Andra sidor bedriver auktioner där du med lite tur kan köpa presenter för allt från en krona och uppåt. Ett tips är att avvakta med ditt bud tills auktionen nästan går ut. I synnerhet efter jul kan du komma över presenter där säljaren är i behov av pengar eller helt enkelt har fått flera likadana presenter. Bra sajter med begagnade produkter är Blocket och Tradera.

Rabattkuponger

En metod att pressa priserna som inte är så vanligt i Sverige, men som går att följa i amerikanska TV-program där människor handlar i princip gratis, är att använda sig av rabattkuponger. Med hjälp av det kan du pressa priserna ytterligare. Allt du behöver är en dator och en skrivare för att skriva ut kupongerna.