Inredning 2014

Sommaren står för dörren och det är dags att fräscha upp i hemmet och låta det andas sommar 2014. Hur ser då trenderna ut för i sommar? Här har ni svaren.

Sommaren 2014 bjuder på spännande stilmixar med inslag av många färgsprakande detaljer. Djurmönster och färger är helt rätt för i sommar och här hittas allt från stilrent zebra mönster till mer färgrika papegojmönster till tropiska växter.

blommor

Något som hör sommaren till, så även denna sommar, är härliga pasteller. Har du ett hem som går mest i vitt är pasteller ett säkert kort för att göra hemmet mer somrigt. Två pasteller som är extra heta för i sommar är gammelrosa och korall-blå. För att göra pastellerna extra trendiga är det väldigt inne i sommar att blanda dem mot blanka material så som mässing och koppar.

New England stilen med sina marina inslag är på väg tillbaka i sommar och en färg som är extra het är marinblå. Satsa på marina och vitrandiga textilier och ta gärna in marina inslag i inredningen så som knopar och flaggor. Blanda gärna denna stil med den etniska inredningsstilen och skapa oväntade kombinationer med grafiska mönster i marinblått.

Naturen är ett inslag som fortfarande är het och ta gärna in naturen i inredningen. Välj material som trä, betong och sten och blanda det med mjuka material som linne, ull och juteväv. Satsa på att bygga på den skandinaviska stilen med sin luftiga och naturtrogna stil.

Den sista heta trenden för i sommar är den mer grafiska stilen. Grafiska mönster i stilren svart och vitt som kopplas samman med etnostilen. Våga gärna blanda in etniska inslag så som fåglar, djurmönster och bilder på exotiska resmål.