Bra mat till barnkalaset

Att ställa till med ett ordentligt kalas är som bekant alltid roligt och kanske framför allt om det rör sig om ett barnkalas. Precis som på andra kalas är en viktig ingrediens även på barnkalaset maten och vad som skall ätas. Av den anledningen kommer här några tips om hur man kan tänka kring just maten på ett barnkalas.

Vad gäller den varma maten finns det verkligen ingen anledning att krångla till det hela. Korv med bröd, hamburgare eller pizza är säkra kort som garanterat kommer att gå hem. Gör man en pizza kan man ju dessutom göra den lite rolig på olika sätt, något som barnen definitivt kommer att uppskatta.

Även när det kommer till efterrätten är ett bra tips att hålla det relativt enkelt. Har man inte tid att göra en tårta så fungerar glass med kolasås, chokladsås, strössel och maränger alldeles utmärkt och framför allt om glassen är i lite olika färger.

Vill man få mer tips utöver maten om hur man får till ett bra barnkalas är det en bra idé att kolla in mer på vår sida, där vi bland annat tipsar om dekorationer och dylikt.