Spännande inredningstips

Känner man att man tröttnat på sitt hem kan det vara dags för lite förnyelse. Här kommer några spännande inredningstips att piffa upp huset eller lägenheten med.

Punktbelysning

En av de viktigaste sakerna när det kommer till inredning och som också har ganska stor betydelse, men som man kanske inte alltid tänker på är belysningen. Ett bra tips om man vill få till en helt ny känsla i hemmet är att sätta upp någon form av punktbelysning. Framför allt i vardagsrummet kan punktbelysning göra att hela rummet får en helt ny atmosfär och gärna om de sitter i en linje längs med väggen.

Fondvägg

Vill man göra någonting helt nytt i ett rum och ge rummet en helt ny touch ska man sätta upp en fondvägg i form av till exempel något festligt mönster eller varför inte ett motiv. Är man konstnärligt begåvad kan man så klart också måla väggen på egen hand.

Nya växter

Ett enkelt sätt att fräscha upp ett hem är med hjälp av nya växter och varför inte då satsa på lite ovanligare och mer exotiska växter som till exempel en kaktus, en palm eller någon orkidé.