Julklappar 2014

Nu är det dags att börja med julshoppingen på allvar. Många för idétorka och vet inte vad man ska köpa åt sina nära och kära. Det är speciellt besvärligt om de vägrar berätta vad de önskar sig eller om de redan har allting. Hoppas de här tipset kan ge lite inspiration.

Aktivitetsarmbandet

Denna smarta lilla pryl blev nyligen utnämnt som årets julklapp av Handels Utredningsinstitut. Detta är ett litet armband som man har på sig dag och natt. Armbandet läser av din puls, är en stegräknare, håller koll på din sömnrytm och räknar hur många kalorier du gör av med varje dag. Man kan också koppla samma den med en app på datorn och föra matdagbok så det går lättare att räkna ut om man ligger på kalori under- eller överskott.

Smarta köksprylar

Att ge bort något som underlättar i köket är alltid uppskattat. Det finns också så många saker att välja på. Känner man en vinälskare att kan ge bort en vinluftare som gör att du kan hälla upp välluftat vin på en gång istället för att vänta i en halvtimme. Gillar man att baka och pyssla kan man köpa ett munkjärn, det är som ett våffeljärn fast för munkar. Det finns också muffinsformar med små pinnar i mitten av varje form. Där kan man spetsa frukter, chokladbitar och diverse annat så det hamnar i mitten av varje muffins som en glad liten överraskning.